Kryeministri Haradinaj, i del në ndihmë Republikës së Shqipërisë

0

Kryeministri Haradinaj, i del ne ndihmë Republikës së Shqipërisë në zonat e përbysura.

Haradinaj  udhëzon Ministrin e Forcës së Sigurisë së Kosovës, Rrustem Berisha, që të ndërmarrë të gjitha veprimet e nevojshme për t’i dalë në ndihmë shtetit shqiptar dhe banorëve të zonave të përmbytura.

Ja dhe postimi tij i plotë:

I ofrova Republikës së Shqipërisë ndihmen e gjithanshme të institucioneve të Kosovës pas përmbytjeve nga shirat e rrëmbyeshëm që kanë përfshirë Shqipërinë.
E udhëzova Ministrin e Forcës së Sigurisë së Kosovës, Rrustem Berisha, që të ndërmarrë të gjitha veprimet e nevojshme për t’i dalë në ndihmë shtetit shqiptar dhe banorëve të zonave të përmbytura.

RH

Share.

About Author

Leave A Reply