Shqiptari nga Kosova i cili shpëtojë nga vetëvrasja një person në Britani, shpërblehet me medalje nga ky vend

0

Shqiptari nga Prishtina, Albert Osmani, na bëri krenar se jemi shqiptar. Ai ishte protagonisti kryesor i ndalimit të një vetëvrasje në Britaninë e Madhe.

Pasi kishte vërejtur rastin, Albert Osmani kishte reaguar me kohë dhe kishte shpëtuar nga vetëvrasja qytetarin britanik.

Kjo bëri bujë në gjithë shtetin britanik. Policia britaneze ka ndarë edhe çmim mirënjohës dhe falenderues për Albert Osmanin nga Prishtina.

Gjithashtu emri tij u bë i njohur edhe nga qytetarët britanez ku vlerësohet lartë mundi dhe sakrifica për të shpëtuar një jetë njeriu./Kronikapress.

Share.

About Author

Leave A Reply